Tork

Naslovnica / Tork
Tork logo

Tork proizvodi se mogu primijeniti u kupaonicama i kuhinjama svih prostora, a najveća prednost se očituje u smanjenju potrošnje potrošnog materijala te veća higijena jer se potrošni materijal (papir, sapun) ne dira direktno.

Sigurno higijensko okruženje

Širok asortiman Tork proizvoda osigurava kupcima da će zasigurno pronaći baš ono što trebaju za svoj prostor. Asortiman obuhvaća držače papira, papirne ubruse, toaletni papir, sapune, osvježivače prostorija, kante za otpad, industrijski papir, držač za sapun i još mnogo toga.

Tork je marka poduzeća Essity. Poduzeće je prepoznato kao pravi primjer održivog poslovanja i jedna je od najvećih etičkih poduzeća u svijetu. Essity je vodeće globalno poduzeće koje nudi proizvode za osobnu higijenu i papirnate proizvode na području 100 država.

Naručite odmah Tork proizvode i osigurajte savršenu higijenu!

Back to Top
Ova web stranica koristi kolačiće za bolje korištenje stranice. Kolačići omogućuju unapređenje korisničkog iskustva na stranici kroz male tekstne datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo i spremaju vaše postavke. Web stranica ne može dobiti pristup podacima za koje niste dali pristup te ne može pristupiti drugim datotekama na računalu. Ova stranica koristi funkcionalne, statističke i nužne kolačiće, a u postavkama preglednika ih možete konfigurirati. Politika zaštite privatnosti uređuje način postupanja s informacijama koje prikupljamo prilikom posjeta našoj internet stranici. Za potpuni tekst Politike privatnosti i Politike kolačića i detaljnije informacije o svakom pojedinom području molimo Vas da koristite poveznicu niže.