O nama

Naslovnica / O nama

Elcon higijena

.

.

.

Elcon d.o.o. Varaždin posluje već 30 godina, a uz proizvode za čišćenje i higijenu prodaju elektromaterijal i rasvjetu te proizvode za zaštitu od sunca. Posjeduje vlastiti poslovni i skladišni prostor veličine 2000 m2 za elektrotehničku robu te veći dio vlastitog proizvodnog programa. Osim veleprodaje obavljaju i maloprodaju na adresama Međimurska 2 (Elektromaterijal) i Kratka 2 (Centar rasvjete). U poduzeću radi 21 osoba. Kvaliteta kupljenih proizvoda je osigurana ISO 9001 certifikatom. Poduzeće je u stopostotnom vlasništvu Ljubice i Zlatka Vugrek.

Elcon

Zašto odabrati Elcon?

.

.

.

Kvaliteta proizvoda
Brza isporuka
Širina asortimana
Omjer cijene i kvalitete

Za zadovoljstvo klijenata najbitnije je isporučiti ono što im treba – kvalitetan proizvod. Elcon u svojoj ponudi nudi proizvode čija kvaliteta odgovara cijeni te su proizvodi brzo isporučeni. Zahvaljujući iskustvu od više desetljeća, potrebe klijenata su jasno prepoznate i zadovoljene proizvodima iz asortimana.

Upoznajte naš asortiman proizvoda

.

.

.

Back to Top
Ova web stranica koristi kolačiće za bolje korištenje stranice. Kolačići omogućuju unapređenje korisničkog iskustva na stranici kroz male tekstne datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo i spremaju vaše postavke. Web stranica ne može dobiti pristup podacima za koje niste dali pristup te ne može pristupiti drugim datotekama na računalu. Ova stranica koristi funkcionalne, statističke i nužne kolačiće, a u postavkama preglednika ih možete konfigurirati. Politika zaštite privatnosti uređuje način postupanja s informacijama koje prikupljamo prilikom posjeta našoj internet stranici. Za potpuni tekst Politike privatnosti i Politike kolačića i detaljnije informacije o svakom pojedinom području molimo Vas da koristite poveznicu niže.